OPTIMAX VADBA DOMA

KONDICIJA, MOČ IN DOBRO POČUTJE ZAGOTOVLJENI!

Ob redni vadbi in pravi prehrani zagotovljena tudi izguba kilogramov!
Vsak mesec nove vaje, nikoli dolgočasno.

OPTIMAX VADBA DOMA

29,99 EUR

mesečno

29 kg V 9. MESECIH!

Na fotografijah je Saša, s katerim sva se spoznala konec marca 2016. Z Optimax vadbo v ŠD Optimum Sport, se je prva srečala njegova žena in kmalu, ji je sledil še Saša.

Telesna teža mu je takrat žal že povzročala bolečine v sklepih in odločen je bil narediti spremembe!

Z vadbo sva pričela zelo počasi, s prilagojenimi vajami, dvakrat tedensko. Ves čas najinega sodelovanja, pa količina vadbe ostaja enaka. Glede na njegovo napredovanje, dvigujeva intenzivnost in zahtevnost vadbe.

Za objavo sva se odločila, ker želiva da veste, da za doseganje želenih rezultatov niso vedno potrebne drastične spremebe in tudi ne vsakodnevna intenzivna vadba!

Saša je spremenil to, da je iz nevadečega, prešel na vadbo 2x tedensko, ter iz velikih “porcij” hrane prešel na normalne. Dodala sva proteinski napitek iz sirotke po treningu, ter olje omega 3 in magnezij. Nisva delala posebnih jedilnikov. Naučil se je kaj spada pod zdravo in nezdravo hrano. Kje v hrani in pijači so skriti sladkorji, ki so največji strup za naše telo. Učenje o hrani, pa traja ves čas najinega sodelovanja.

Sedaj sva v fazi, kjer delava na pridobivanju mišične mase ter oblikovanju telesa. Ponosna sem, da lahko vadim s Sašom!
Je oseba z izjemno voljo in vztrajnostjo. Zastavil si je cilje in za doseganje le teh je pripravljen nekaj storiti! Tako vsakič stopi korak po korak bližje svojemu cilju.

Presrečna sem, ko lahko zabeležim, kako ogromno je napredoval v moči in kako se je izboljšala njegova kondicija.

Ni važno, da smo popolni. Važno je, da imamo moč in energijo da zmoremo dnevne situacije. Da nismo zasopli in nemočni ob hitrejših premikih svojega telesa, ter premoremo moč za preprosta dnevna opravila. 

Verjamem, da vsi zmoremo ta korak do svojega boljšega počutja. Potrebna je samo odločitev, določitev cilja in stopanje proti cilju vsak dan korakec po korakec, tako da se nikoli ne ustavljamo .

Še enkrat bravooo Saša 

Ni važno, od kod ste prišli. Ali kje ste bili!

Važno je, da ste tukaj sedaj! Vedno lahko napredujete. In ko imate nekoga, kot je sem jaz Manja Zupančič Simonič, trener - nekdo, ki resnično skrbi za vas in vaše cilje, potem ni meja. Popeljala vas bom tja, kjer želite biti.