INDIVIDUALNI TRENING

TRENING SAMO S TEBOJ


Po analizi in raziskovanju tvojega zdravja, telesnega stanja in tudi tvojih potreb, bom lahko sestavila poseben program vaj za tebe. S tem načrtom boš lahko učinkovito opravljal/a svoje vaje tudi brez nadzora osebnega trenerja, če je tvoje bivanje izven Maribora.

Individualna vadba, vsebuje tudi svetovanje in po želji analiza tvojega prehranskega dnevnika. Pogovoriva se kaj so OH, beljakovine in maščobe in kako pomembne so. Pregledava načrt prehranjevanja in določiva primerne vadbene oblike oz. tvojo vadbo, ter priporočene rehrambene dodatke. Izvedeva BIA meritve (bioelektrična impedančno analizo), ter določiva tvoje cilje. Tvoj napredek redno meriva in beleživa.

Kot osebni trener za tvoje kvalitetnejše življenje in boljše počutje, te bom usmerjala pri 4 za mene najpomembnejših področjih.

null
null

Učinkovita vadba

Pripravila ti bom uspešen plan vadbe.
null
null

Prehrana

Naučila te bom vse kar moraš vedeti o prehrani. Pomagala ti bom tudi s pomočjo klasifikacije morfoloških tipov ljudi po kitajski medicini.

null
null

Meditacija

Pokazala ti bom kako se sprostiti in pravilno dihati, ter s teboj poizkusila tudi meditacijo.

null
null

Joga

Z jogo bova raztezala tvoje telo, ter ga energijsko napolnila.

Redno posvetovanje

Ena na ena konzultiranje s teboj, je izjemno učinkovito orodje za prepoznavanje, sprejemanje in ohranjanje izboljšav v tvojem življenju.

Vadba ob prisotnosti trenerja ali vadba na daljavo

Privatna ura treninga ena na ena z trenerjem, ti prinaša bolje nadzorovane treninge in vadbe z večjim izkoristkom treninga, saj je pozornost trenerja namenjena samo tebi.

Paket z video vadbo

Da lahko vadiš tudi od doma, ti pripravim vadbo z  video predstavitvijo. Tako poskrbim, da bo tvoja izvedba vaj pravilna in maksimalno učinkovita. Cenik lahko vidiš tukaj.