PREHRANSKO SVETOVANJE

Menim, da ima vsak človek svoje poslanstvo. Poslanstvo kako pomagati in izboljšati živjlenje ljudem na tem svetu. Moje poslanstvo čutim v tem, da pomagam vam pri osebnih preobrazbah… da lažje pridete do dobrega in uravnoteženega zdravja (fizičnega, psihičnega, mentalnega, emocionalnega). Pri tem so mi osebne izkušnje in resnična empatija do sočloveka, živali in našega planeta, glavno vodilo.

V svetu polnem hektike, v katerem živimo, ni nič narobe, če vasih potrebujemo in prosimo za pomoč, da ponovno najdemo ravnovesje in si povrnemo dobro zdravje, ter počutje. Nepravilna prehrane, zastrupljenost, jemanje zdravil, prevelik vnos stresa, nezadostno gibanje, nabiranje negativnih čustev, so glavni krivci, za izgubo našega zdravega telesnega ravnovesja.

Velikokrat si tudi ne znamo sami pomagati in je zaradi tega dobro, da si lahko poiščemo strokovno pomoč. Tako se bomo lažje vrnili na pravo pot in aktivirali procese samozdravljenja.

Svoja znanja in izkušnje nenehno izpopolnjujem. Veliko, mi jih ponudi, kar življenje samo. Narava, ljudje, knjige, živali, vadba, meditacija, izobraževanja, so moj smisel in navdih.

Svetovanja izvajam v sklopu osebnega trenerstva, pripravljam pa tudi različna predavanja, izobraževanja (tudi za podjetja), Potek prehranskega svetovanja je odvisen od specifičnih želja in potreb stranke. Na svetovanju se z tabo pogovorim in analiziram tvoj prehranski dnevnik. Pogovoriva se kaj so OH, beljakovine in maščobe in kako pomembne so. Pregledava načrt prehranjevanja in določiva primerne vadbene oblike oz. tvojo vadbo, ter priporočene rehrambene dodatke. Izvedeva BIA meritve (bioelektrična impedančno analizo), ter določiva tvoje cilje. Posvet traja vsaj 2 uri in nato še tri mesece, s teboj spremljam napredek, tako, da izvajam meritve in beležim napredek.

null
null

Priprava jedilnika in osebno svetovanje

Vsebuje vse zgoraj navedeno.
Za prvi stik, me kontaktirajte na email

Cena svetovanja znaša 110 EUR.

null
null

Izobraževanja za podjetja

Izvedem po dogovoru glede na vaše želje po trajanju in obliki izobraževanja.
Za prvi stik, me kontaktirajte na email.

Okvirna cena 2 urnega predavanja znaša 250,00 EUR.